Rick van Eijndhoven

Ik ben begonnen bij de JOVD in Eindhoven, maar omdat Eindhoven toch redelijk ver weg voelde, wilde ik graag iets doen in Boxtel. Zo kwam ik uit bij de gemeenteraadsverkiezingen, en de VVD die hier ook aan mee doet. Ik woon tegenwoordig elke raadsvergadering bij, ga naar congressen, beheer de Facebook pagina en site voor VVD Boxtel en debatteer met school en met het JOVD nog altijd samen met andere jongerenpartijen. Super actief bezig dus!

Verder ben ik in het dagelijks leven aan het werk bij de Expert in Boxtel. Daarnaast ontwerp ik foto’s en bewerk ik videos waarmee ik ook geld verdien. Ik beheer de Facebook pagina en de website van VVD Boxtel. Ook heb ik een tijd vrijwilligerswerk gedaan bij de LaSalle, en ik ben hoofd ICT op de school waar ik studeer. Als ik niet aan het werk ben of druk bezig ben met iets anders, dan vind ik het heerlijk om hard te lopen, piano te spelen of series te kijken. Ook vind ik het leuk om in het weekend wel eens op stap te gaan met wat vrienden. 

Ik vind dat we VVD Boxtel modern moeten personaliseren. Wanneer men denkt aan de VVD, moeten ze niet meer denken aan oudjes die in pakken allemaal regels aan het schrijven zijn in den Haag, maar aan onze gezichten. Jonge liberalen die klaar staan voor een beter Boxtel.