Nieuw bestuur VVD-Boxtel presenteert zich

Nieuw bestuur VVD-Boxtel presenteert zich 

 

Afgelopen  april hebben de leden van de VVD in Boxtel een nieuw bestuur benoemd.

Robert van den Berg(voorzitter), Fennard Drenth(secretaris) en Jochen Schellekens(penningmeester) willen de VVD weer op de kaart zetten in Boxtel.

Ze hebben als opdracht alle voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 uit te voeren. Het bestuur wordt ondersteund door campagneleider Rob Kuppens.  

Van den Berg in een eerste reactie: “Ik roep alle liberale Boxtelaren op zich te melden. We willen samen met hen  de Boxtelse VVD vormgeven. Er moet bijvoorbeeld een verkiezingsprogramma komen dat alle VVD-ers in Boxtel aanspreekt.”

De nieuwe voorzitter is Robert van den Berg.

In het dagelijks leven is hij manager bij Canon Nederland in Den Bosch. Zijn bestuurservaring heeft hij de afgelopen tien jaar in Uden opgedaan. Als voorzitter van Leefbaar Uden en twee periodes als raadslid en fractievoorzitter van de lijstcombinatie VVD-Leefbaar Uden. Van den Berg: “Boxtel is een mooie gemeente: een gezellig centrum, fantastische natuur en een actief bedrijfsleven. Ik wil de VVD in Boxtel naar succesvolle verkiezingen leiden.” 

 

Fennard Drenth was al lid van het vorige bestuur en neemt de functie van secretaris voor zijn rekening. Fennard heeft een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in on-line marketing. In het bestuur zal hij deze kwaliteiten maximaal kunnen benutten. Drenth: “de meeste netwerken en verbindingen van mensen en bedrijven zijn tegenwoordig via social media. LinkedIn, Facebook en Instagram zijn leidend als het gaat over het bereiken van mensen. Ik heb me tot taak gesteld mijn kennis maximaal in te zetten. We gaan daarmee het verschil maken.” 

 

Jochen Schellekens woont al zijn hele leven in Boxtel en werkt na zijn opleiding aan de Technische Universiteit in Eindhoven bij ASML als project lead. Schellekens heeft ook ambitieuze plannen: “Ik wil met de VVD bereiken dat we weer zichtbaarder worden in de Boxtelse politiek, meer zetels krijgen en meer impact kunnen hebben, en zo meer draagvlak kunnen creëren voor onze liberale standpunten.” 

 

Hoewel hij geen lid is van het bestuur woont hij alle bestuursvergaderingen bij. Rob Kuppens werkt bij BNP Paribas en was eerder al een van de campagneleiders voor de VVD in Gelderland. Hij leidde daar de campagne voor Provinciale Staten. Rob over de VVD: “Met de VVD als grootste partij van Nederland vind ik dat we ook op lokaal niveau zichtbaar moeten zijn.  Als campagneleider wil ik daaraan werken, uiteraard samen met het team. Opkomen voor mobiliteit, beperking van lokale regelgeving voor iedere burger en tot slot de belangen van ondernemers. Dat vind ik allemaal echte VVD-standpunten waar ook Boxtel in mijn ogen behoefte aan heeft. We gaan ervoor!”