Samen BAKKIE DOEN ?

Samen BAKKIE DOEN ?

BAKKIE DOEN !

 

Op 21 maart 2018 vinden de verkiezingen plaats voor een nieuwe gemeenteraad.

Er zijn in Boxtel 23 zetels te verdelen. Op dit moment heeft VVD slechts één zetel in de raad en dat vinden wij natuurlijk niet genoeg.

Daarom willen we deze keer uitgebreid aandacht besteden aan ons verkiezingsprogramma en dit opstellen aan de hand van de inbreng van onze eigen inwoners en ondernemers.

Met een aantal nieuwe VVD-leden en een nieuw actief bestuur timmeren we hard aan de weg om de volgende periode het lokale VVD-geluid luid en duidelijk in de raad in te brengen.

Wij hebben daarvoor uiteraard wel veel inbreng van onze achterban nodig, maar natuurlijk staan wij ook open voor ideeën van niet-VVDers.

Wij willen een programma, dat zo breed mogelijk gedragen wordt mits het past binnen ons liberale gedachtegoed. Zo willen we proberen om de typische lokale knelpunten samen met onze inwoners zo goed mogelijk op te lossen.

 

In tegenstelling tot wat velen denken heeft VVD veel aandacht voor het sociale domein.

Sociaal maar eerlijk!

VVD wil economie kansen bieden met de beste omstandigheden om een nieuw bedrijf te beginnen en bestaande bedrijven te laten groeien.

Goed onderwijs en wetenschappelijk onderzoek van wereldniveau zodat we de technologieën van de toekomst in ons land kunnen ontdekken.

Grote ambities vertalen naar de Boxtelse samenleving, de Boxtelse mogelijkheden.

En er liggen kansen in Boxtel, zeker met de alom bekende inzet van Boxtel in duurzaamheid. Daar moeten we economisch gewin uit kunnen halen.

 

Op vrijdag 29 september a.s. Staat de “VVD Bakkie Doen Truck”op de weekmarkt.

Iedereen is van harte welkom voor een gratis kop koffie en kan in gesprek met onze lokale VVD-leden.

Wij zijn er trots op, dat Zohair El-Yassini, lid van de Tweede Kamer voor VVD, hierbij aanwezig is. Zohair heeft deelgenomen aan het politieke forum op 22 februari jl. op het Jacob Roelandslyceum. In de Tweede Kamer is hij woordvoerder zorg en jeugdbeleid.

Zijn passie is mee te bouwen aan de zgn. Dutch Dream waarin iedereen in Nederland, ongeacht afkomst, geloof, geslacht of geaardheid kan streven naar het waarmaken van zijn of haar geluk.

Zijn levensmotto: je bent de regisseur van je eigen leven!

 

Zohair is daar zelf het voorbeeld van. Door de kansen dankzij werk en onderwijs kon hij vanuit een jeugd in een Utrechtse achterstandswijk uitgroeien tot financieel strateeg, lid van de Provinciale Staten in Utrecht en nu lid van de Tweede Kamer.

Vanwege zijn economische en bestuurlijke kennis is hij bij uitstek een persoon die partijen bijeen kan brengen.

 

Wij nodigen u graag uit voor een gratis heerlijk kopje koffie tijdens de weekmarkt op vrijdag 29 september a.s.