Boxtelse VVD boekt verkiezingsoverwinning!

Tijdens de herindelingsverkiezingen op 18 november heeft de Boxtelse VVD een goede uitslag neergezet. Dankzij 1.012 stemmen verdubbelt de VVD van 1 naar 2 zetels!

Het campagneteam heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om tot een mooie uitslag op 18 november te komen. Dat is gelukt! Met 1012 stemmen is de Boxtelse VVD de 5e partij van de nieuwe gemeente Boxtel geworden. Dit resulteert in 2 zetels, een verdubbeling van het huidige aantal. Het is voor het eerst sinds de verkiezingen in 2002 dat de VVD weer door 2 raadsleden vertegenwoordigd zal worden.

Voor de Boxtelse VVD zullen lijsttrekker Rob Kuppens en #3 Lisa Somers de komende 5,5 jaar plaatsnemen in de gemeenteraad. Lisa Somers is met 179 met voorkeurstemmen gekozen in de gemeenteraad. Ze neemt hiermee de plek over van  Peter Stark welke als steunfractielid zich zal blijven inzetten voor de VVD.

Graag bedanken we iedereen die zich de afgelopen maanden heeft ingezet voor de campagne. Wat betreft de coalitieonderhandelingen zijn Balans (7 zetels) en Combinatie95 (5 zetels) nu aan zet, echter loopt de Boxtelse VVD niet weg voor verantwoordelijkheid.