Speeddate vrouwelijke raadsleden

Ter ere van de Internationale vrouwendag hebben we vanuit de gemeenteraad een speeddate met vrouwelijke raadsleden gepland op zaterdag 19 maart, zie ook het persbericht hieronder. Ons raadslid Lisa Somers zit in de organisatie en is ook bij deze dag aanwezig!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom jij ook speeddaten met de vrouwelijke raadsleden? 

Wat houdt vrouwen en meiden in Boxtel bezig? Die vraag staat centraal tijdens een speeddate op  zaterdag 19 maart. Onze vrouwelijke raadsleden gaan graag in gesprek met vrouwen en meiden in  Boxtel, Liempde, Lennisheuvel en Esch. Om kennis te maken, vragen te beantwoorden en meer te  vertellen over het raadswerk. 

Maak je je ergens zorgen over? Heb je een leuk idee voor Boxtel? Of ben je nieuwsgierig naar het  werk van de gemeenteraad? Dan ontmoeten onze vrouwelijke raadsleden je graag! Op zaterdag 19  maart ben je tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis (ingang Dr. Van  Helvoortstraat). Onze vrouwelijke raadsleden gaan met je in gesprek over alles wat jou bezighoudt.  Alles is bespreekbaar, het is vooral gezellig om elkaar te ontmoeten en elkaar te leren kennen! 

Tijdens de speeddate krijg je ook een rondleiding door het gemeentehuis. Je mag een kijkje nemen in  de raadzaal en natuurlijk ook plaatsnemen achter de microfoon! Kom je ook? De koffie, thee en wat  lekkers staan klaar!


Voor meer informatie neem je contact op met Inge Smits, raadsgriffier (griffie@boxtel.nl) / (0411) 655 911